Υπηρεσίες της

SARGONA PRIVATE CAPITAL
Οργάνωση μεταφορών
Ένα παράδειγμα συνεργασίας με τον πελάτη μας - μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις διαδικτυακές πωλήσεις οικιακών αγαθών. Χάρη στις λύσεις μας, η αποτελεσματικότητα του συστήματος εφοδιαστικής τους βελτιώθηκε κατά 20%, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση των εσόδων από πωλήσεις κατά 15%. Προτείναμε βελτιστοποιημένες στρατηγικές παράδοσης, εφαρμόσαμε νέες τεχνολογίες στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες και εκπαιδεύσαμε το προσωπικό τους. Οι λύσεις της SARGONA οδήγησαν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και αύξησαν τα κέρδη της εταιρείας.
Η υπηρεσία οργάνωσης μεταφορών αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της παράδοσης φορτίων. Οι συχνές καθυστερήσεις παράδοσης και η αναποτελεσματική χρήση των πόρων οδηγούν συχνά σε παράπονα των πελατών και σε απώλειες για την εταιρεία. Πραγματοποιούμε ενδελεχή ανάλυση των επιχειρηματικών διαδικασιών των πελατών μας και εντοπίζουμε τα κύρια προβλήματα στην οργάνωση των μεταφορών.
Η SARGONA PRIVATE CAPITAL παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαμεσολάβησης για πελάτες που συναλλάσσονται στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη και βοήθεια σε όλα τα στάδια των εμπορικών πράξεων, από την εκτέλεση των απαραίτητων εγγράφων έως την αναζήτηση αξιόπιστων προμηθευτών και συνεργατών.

Ένα παράδειγμα συνεργασίας με τον πελάτη μας - ένα κατάστημα λιανικής πώλησης οικιακών συσκευών. Η εταιρεία αντιμετώπιζε την ανάγκη να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της και να προσελκύσει νέους προμηθευτές.
Οι υπηρεσίες διαμετακόμισης που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν και να απλοποιούν τη διαδικασία αποστολής. Η SARGONA θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι η αποστολή σας υποστηρίζεται πλήρως από τη στιγμή της αποστολής της μέχρι τον προορισμό της, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία της μεταφοράς.

Ας δούμε ένα παράδειγμα συνεργασίας με έναν από τους πελάτες μας - έναν διεθνή κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών. Η εταιρεία αντιμετώπιζε προβλήματα στην οργάνωση της παράδοσης των προϊόντων της από κέντρα παραγωγής σε διαφορετικές χώρες. Οι πολλαπλές αποστολές, οι πολύπλοκες τελωνειακές διαδικασίες και οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του φορτίου απαιτούσαν μια ολοκληρωμένη λύση.
Υπηρεσίες διαμεσολάβησης
Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών προώθησης εμπορευμάτων που περιελάμβανε δρομολόγηση φορτίου, εκτελωνισμό, ασφάλιση φορτίου και παρακολούθηση παράδοσης σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στις λύσεις μας, ο πελάτης μπόρεσε να βελτιώσει σημαντικά τη διαδικασία παράδοσης, μειώνοντας το χρόνο διαμετακόμισης κατά 30%, μειώνοντας το κόστος εφοδιαστικής κατά 20% και βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι υπηρεσίες διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχουμε επικεντρώνονται στην παροχή στους πελάτες μας πλήρους φάσματος υπηρεσιών που σχετίζονται με την παράδοση φορτίου, από την οργάνωση της μεταφοράς έως τον χειρισμό όλων των τελωνειακών και εφοδιαστικών θεμάτων.
Υπηρεσίες διαμετακόμισης
Ωστόσο, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην εξεύρεση αξιόπιστων προμηθευτών και στη σύνταξη όλων των απαραίτητων εγγράφων για τη σύναψη συμβάσεων επιβράδυναν την ανάπτυξη.

Παρείχαμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών μεσιτείας, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομής στην εξεύρεση αξιόπιστων προμηθευτών και της οργάνωσης της εκτέλεσης των συμβάσεων και της τεκμηρίωσης. Χάρη στις προσπάθειες της ομάδας ειδικών μας, ο πελάτης κατάφερε να μειώσει τον χρόνο προμήθειας κατά 40%, να βελτιώσει τους όρους παράδοσης των αγαθών και να αυξήσει την ποικιλία των αγαθών κατά 25%.

Οι υπηρεσίες διαμεσολάβησης που προσφέρουμε βοηθούν τους πελάτες μας να απλοποιήσουν τη διαδικασία προμηθειών, να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους και να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεών τους στην εγχώρια αγορά.
Οι υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες logistics βοηθούν τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν και να βελτιώσουν τις διαδικασίες διαχείρισης εφοδιασμού, αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία, επιτρέποντας στη SARGONA PRIVATE CAPITAL να προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών logistics.

Σε συνεργασία με έναν από τους πελάτες μας, έναν διανομέα οικιακών συσκευών, πραγματοποιήσαμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των διαδικασιών logistics της εταιρείας και εντοπίσαμε τους κύριους προβληματικούς τομείς.
Με βάση τα ευρήματα, η SARGONA PRIVATE CAPITAL ανέπτυξε ένα ατομικό σχέδιο δράσης που περιελάμβανε τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών αποθήκης, τη βελτίωση των διαδρομών παράδοσης και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών διαχείρισης αποθήκης.

Βοηθήσαμε τον πελάτη να μειώσει τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων κατά 15%, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση της ταχύτητας διεκπεραίωσης των παραγγελιών και σε βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών. Με τη βελτιστοποίηση των διαδρομών παράδοσης και την εφαρμογή αποτελεσματικών λύσεων αποθήκευσης, ο πελάτης κατάφερε επίσης να μειώσει το λειτουργικό του κόστος κατά 10%.
Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα λαμβάνουν την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη παράδοση αγαθών οπουδήποτε στον κόσμο.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες logistics
Οι επιθυμίες σας είναι προτεραιότητά μας
2023 - 2024 Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος